BDK Design

Webshop laten maken

Diensten

Webshop laten maken? Een webshop waarover is nagedacht met je eigen huisstijl. Wij ontwikkelen binnen drie weken een webshop voor zowel particulieren als MKB-bedrijven. Alle webshops die wij opleveren zijn met stijl vormgegeven en op maat gemaakt. 

Webshop laten maken in Alblasserdam
Responsive websdesign

Webshop laten maken?

Laat je bij ons een website maken? Dan ben je gegarandeerd van een website die 100% mobiel vriendelijk is. Jouw nieuwe website zal geschikt zijn voor zowel mobiel als tablet. De meeste websitebezoekers gebruiken tegenwoordig hun mobiele telefoon. Onze websites staan voor gebruiksvriendelijkheid en beleving. Een mobiel vriendelijke website met optimale gebruikerservaring!

Webshop laten maken?

Of je nu al een groot bedrijf hebt en online wilt uitbreiden, of net bent begonnen met ondernemen. Het doel van een webshop blijft hetzelfde. Een goed webshop zit hem in de details. Een effectieve webshop gaat namelijk verder dan alleen een mooi webdesign. 

Een effectieve webshop hoor dan ook zeer gebruiksvriendelijk te zijn en makkelijk in de omgang. Je bezoekers weten dan ook eenvoudig door het bestelproces heen te lopen en weten snel en makkelijk producten te vinden. 

Door onze jaren lange ervaring in het maken van webshop en het analyseren van het gedrag van bezoekers weten wij tot in details wat wel of niet werkt bij een webshop laten maken. Al onze kennis en ervaring zetten wij uiteraard graag in bij het ontwikkelen van je webshop.

Voorbeelden

Bekijk ons portfolio voor voorbeelden. Diverse ondernemers hebben wij blij kunnen maken van een webhop.

Webshop laten maken in Alblasserdam
Wat heb je nodig bij een webshop?

Jammer genoeg is het niet zo dat wij alles voor jou kunnen invullen. Vanuit jouw kant zal er best wat input nodig zijn. Zoals diverse afbeeldingen van het product en de content.

Webshop zelf beheren?

Uiteraard is dit mogelijk. Met een  jaar (GRATIS) onderhoudscontract zullen wij alles bijhouden. Nieuwe product in het assortiment? Geen probleem. Jij levert de gegevens per e-mal aan wij zullen deze toevoegen in de webshop. Zelf beheren van voorraad en/of toevoegen van een nieuw product is vrij simpel. Techniche kennis is hiervoor niet nodig. Bij het opleveren zullen wij een uitgebreide uitleg hierover geven.

Betaalmethodes
  • iDeal – Bijna ieder webshop heeft het al; iDeal. Webshop zonder iDeal in Nederland is een no-go! In Nederland is iDeal namelijk niet meer weg te denken en daarom de meest favoriete betaalmethode voor de online kopers.
  • Klarna Een nieuwe betaalmethode waarmee klanten de producten achteraf kunnen betalen zodra zij deze hebben ontvangen.
  • Paypal
  • Creditcard
  • Bankcontact

Laat je gegevens achter en wij bellen je terug!