BDK Design

Webshop laten maken in Oud Alblas

Diensten

Webshop laten maken in Oud Alblas? Een webshop waarover is nagedacht met je eigen huisstijl. Wij ontwikkelen binnen drie weken een webshop voor zowel particulieren als MKB-bedrijven. Alle webshops die wij opleveren zijn met stijl vormgegeven en op maat gemaakt. 

Webshop laten maken in Oud Alblas

Webshop laten maken in Oud Alblas

Responsive webshop

Laat je bij ons een website maken? Dan ben je gegarandeerd van een website die 100% mobiel vriendelijk is. Jouw nieuwe website zal geschikt zijn voor zowel mobiel als tablet. De meeste websitebezoekers gebruiken tegenwoordig hun mobiele telefoon. Onze websites staan voor gebruiksvriendelijkheid en beleving. Een mobiel vriendelijke website met optimale gebruikerservaring!

Webshop laten maken in Oud Alblas

Of je nu al een groot bedrijf hebt en online wilt uitbreiden, of net bent begonnen met ondernemen. Het doel van een webshop blijft hetzelfde. Een goed webshop zit hem in de details. Webshop laten maken in Oud Alblas helpt je graag verder. Een effectieve webshop gaat namelijk verder dan alleen een mooi webdesign. 

Een effectieve webshop hoor dan ook zeer gebruiksvriendelijk te zijn en makkelijk in de omgang. Je bezoekers weten dan ook eenvoudig door het bestelproces heen te lopen en weten snel en makkelijk producten te vinden. 

Door onze jaren lange ervaring in het maken van webshop en het analyseren van het gedrag van bezoekers weten wij webshop laten maken in Oud Alblas tot in details wat wel of niet werkt bij een webshop laten maken. Al onze kennis en ervaring zetten wij uiteraard graag in bij het ontwikkelen van je webshop.

Voorbeelden

Bekijk ons portfolio voor voorbeelden. Diverse ondernemers hebben wij blij kunnen maken van een webshop. Webshop laten maken in Oud Alblas is gespecialiseerd in bouwen van webshop.

Kosten webshop Oud Alblas

Een webshop maken wij voor iedereen, zowel particulier als (beginnende) ondernemer. Of je nu een nieuwe webshop wilt beginnen of je bestaande webshop wilt verbeteren wij helpen graag. Aan de hand van jou wensen maken wij de webshop. Wij zijn zeer voordelig vergeleken met de overige webshop bouwers in Oud Alblas. Daarnaast hebben wij tevreden klanten in de regio. Laat je gegevens achter, zodat wij telefonisch een en ander kunnen bespreken.

Wat heb je nodig bij een webshop?

Jammer genoeg is het niet zo dat wij alles voor jou kunnen invullen. Vanuit jouw kant zal er best wat input nodig zijn. Zoals diverse afbeeldingen van het product en de content.

Webshop zelf beheren?

Uiteraard is dit mogelijk. Met een  jaar (GRATIS) onderhoudscontract zullen wij alles bijhouden. Nieuwe product in het assortiment? Geen probleem. Jij levert de gegevens per e-mal aan wij zullen deze toevoegen in de webshop. Zelf beheren van voorraad en/of toevoegen van een nieuw product is vrij simpel. Techniche kennis is hiervoor niet nodig. Bij het opleveren zullen wij een uitgebreide uitleg hierover geven.

Snelle levering webshop in Oud Alblas

Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen we in enkele weken een webshop op maat volledig klaar hebben. Op basis van jou wensen en onze vakkundigheid maken wij een compleet werkende webshop om direct mee te kunnen verkopen. Niet alleen snel, maar ook een goed werkende webshop waar jij verder kan.

Webshop Oud Alblas gebruikte techniek

BDK Design werkt met WooCommerce. Je webshop in Oud Alblas laten maken met behulp van WooCommerce is een slimme keuze. Het is heel gebruiksvriendelijk en is volledig gratis. Kortom geen extra kosten voor WooCommerce aan te schaffen! Wil jij weten welke omgeving het beste bij jouw past? Wij geven je uitgebreid advies. Uiteraard worden er standaard nog vele andere opties met onze webshops meegeleverd. Wil jij als ondernemer in de regio Oud Alblas een goede indruk krijgen van alle mogelijkheden? Laat je gegevens achter en wij bellen zo spoedig mogelijk terug!

Betaalmethodes

  • iDeal Bijna ieder webshop heeft het al; iDeal. Webshop zonder iDeal in Nederland is een no-go! In Nederland is iDeal namelijk niet meer weg te denken en daarom de meest favoriete betaalmethode voor de online kopers.
  • Klarna Een nieuwe betaalmethode waarmee klanten de producten achteraf kunnen betalen zodra zij deze hebben ontvangen.
  • Paypal
  • Creditcard
  • Bankcontact

Laat je gegevens achter en wij bellen je terug!

Webshop laten maken in Oud Alblas belt je terug!

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Shopping cart close