B D K D E S I G N

Laden..

Stappenplan

Stap voor stap naar een optimaal resultaat​

Tijdens een persoonlijk gesprek maken wij een inventarisatie van uw wensen. Wij zullen een presentatie geven van de mogelijkheden, zodat u vooraf weet wat u kunt verwachten

Op basis van de besproken ideeën, wensen, eisen en het aangeleverde materiaal wordt de website ontworpen, gebouwd en online gezet. Wij bouwen onze websites met de nieuwste technieken en worden optimaal beveiligd en geconfigureerd.

Aan de conceptversie kan er wijzigingen komen in de loop van der tijd. Dit zullen wij toepassen en de website testen op diverse mobiele apparaten. Denk hierbij aan een smartphone, tablet en een PC. Wij zullen kijken of de website o.a. volledig responsive is. Zodra dit klaar is gaan we langs de laatste checklist om te bepalen of de website klaar is om live te gaan.

Na de oplevering van uw website zijn we natuurlijk nog niet klaar. Bij aantal pakketten geven wij standaard één jaar gratis service en onderhoud, zodat we de website up-to-date kunnen houden met nieuwsartikelen, projecten of nieuwe diensten van uw bedrijf.

featured

Bekijk de portfolio pagina voor voorbeelden.

Volg ons op Instagram

Voor al uw vragen: info@bdkdesign.nl

Technische ondersteuning voor bestaande klanten: webmaster@bdkdesign.nl