Webdesign Hendrik Ambacht

Webdesign Hendrik ido Ambacht

Webdesign Hendrik ido Ambacht

Webdesign Hendrik ido Ambacht

Ben je opzoek naar een webdesigner in Hendrik ido Ambacht of omstreken ligt? Dan zit je bij ons goed! BDK Design is gevestigd in Alblasserdam en heeft al jaren ervaring met bouwen van websites en webshops. Wat wij te bieden hebben is uiteraard een website die op maat wordt gemaakt. Webdesign Hendrik ido Ambacht heeft diverse ondernemers blij gemaakt met een nieuwe website.

Websites wat wij bouwen is volledig responsive. Onze jarenlange ervaring en kennis met het meest populaire CMS ter wereld WordPress en Joomla helpt onze klanten dagelijks. Wij weten wat we doen en ook wat Google wil. Dit combineren we graag met jou wensen en jou bedrijf!

Waarom webdesign Hendrik ido Ambacht?

Heb jij een bedrijf of woon jij in Hendrik ido Ambacht is het misschien niet altijd gemakkelijk om de juiste webdesigner te vinden. U hoeft nu niet verder te zoeken. BDK Design is gevestigd in Alblasserdam en heeft diverse klanten omstreken Hendrik ido Ambacht. Wij komen gerust langs om alles te bespreken. 

Service bij Webdesign Hendrik ido Ambacht

Wij bouwen website met de laatste technologie. Deze zijn zeer hoog beveiligd voor hackers. Bij elk opdracht geven wij een jaar onderhoudscontract gratis! Wij zullen de website een jaar lang gratis onderhouden voor hackers. Mocht er een kleine wijziging gedaan worden? Geen probleem wij helpen graag. De gegevens kan je aan ons aanleveren, zodat wij dit verwerken op de website. 

Zoals hierboven aangegeven geeft Webdesign Hendrik ido Ambacht een jaar gratis onderhoudscontract. Na een jaar is het mogelijk om deze te verlengen. Uiteraard is dit bespreekbaar en ben je niet verplicht om dit te verlengen. De kosten hiervan zal tijdens het gesprek besproken worden. 

De website kunnen wij binnen drie weken opleveren. Dit is ook afhankelijk van de klant. De content zullen wij uiteindelijk van de klant ontvangen. Dit zijn bijvoorbeeld de afbeeldingen en teksten. Het is ook mogelijk om Webdesign Hendrik ido Ambacht neer te leggen bij Webdesign Hendrik ido Ambacht. Doordat er meer tijd ingestoken zal worden zal het kosten hoger zijn.

Tevens is Webdesign Hendrik ido Ambacht gespecialiseerd in het bouwen van webshops. Wij gebruiken hiervoor de plugin WooCommerce.
Diverse ondernemers hebben wij blij kunnen maken hiermee. Doordat wij de laatste techniek gebruiken is het bijvoorbeeld mogelijk om iDeal functie te koppelen aan de webshop! 

Het kosten van een nieuwe website is afhankelijk wat je precies wil. En webshop kost iets meer dan een ‘normale’ website. Dit omdat een webshop meer maatwerk is. Webdesign Hendrik ido Ambacht biedt ook de mogelijkheid om de kosten in delen te betalen. Wil jij meer weten hierover? Neem dan contact op.

Stap voor stap naar een optimaal resultaat

Aanpak

Klanten waarmee wij samen werken waarderen de service enorm. Er zal in eerste instantie een kennismaking plaatsvinden. Dit zal telefonisch, Teams/Zoom of face-to-face uitgevoerd worden. Uiteraard is het mogelijk om via de mail contact te hebben. Vanuit je aanvraag worden de details besproken, zodat Webdesign Hendrik ido Ambacht duidelijkheid heeft. 

Wij maken altijd vooraf een ontwerp van jouw nieuwe website. Zo kunnen we van tevoren al bekijken hoe de website eruit komt te zien. Heb je nog op of aanmerkingen dan wordt er nog het een en ander aangepast. Dit scheelt weer tijd in de ontwikkelfase, zodat jij je website nog sneller hebt. De website wordt ontworpen met de laatste technologie. zodat jouw website optimaal werkt. Daarnaast zorgen we voor een goed beveiligde website.

Kennismaking

Eerste versie

Perfect maken

Opleverng

Verschillen de mogelijkheden Webdesign Dordrecht

Mocht jij nog vragen hebben waar je naar op zoek bent? Dan helpen wij graag verder. Webdesign Hendrik ido Ambacht heeft namelijk aantal pakketten. Het bouwen van een website hoeft niet te duur zijn! Bovendien zijn wij gespecialiseerd in WordPress en Joomla. Deze is volledig gratis dus extra kosten hiervoor komt te vervallen. Nadat wij een aanvraag hebben ontvangen zullen wij een offerte samen stellen. Wij zullen telefonisch of per e-mail contact opnemen en tijdens het contact zal de offerte besproken worden. Kortom bij BDK Design zit jij goed!

Neem contact op voor een vrijblijvend offerte

Webdesign Alblasserdam