B D K D E S I G N

Laden..

BDK Design op maat!

Wij zijn sinds 2013 actief in ons vak en het verveelt ons nooit. Onze kracht is een combinatie van persoonlijk contact, ambitie en creativiteit. Klanten uit de regio Rotterdam blijven bij ons terugkomen voor diverse opdrachten.

Beeld spreekt meer dan een geschreven tekst, bekijk ons portfolio en laat u overweldigen door wat mogelijk is.

Features

Wij bouwen complete, professionele websites en webshop. Volgens de laatste webtechnieken en met alle features die je van een goede site of shop mag verwachten.

featured

Geen opstartkosten

Bij ons betaal je niet in één keer een flink bedrag, maar elke maand een klein, vast bedrag. We rekenen dus ook geen opstartkosten!

Wij doen het werk

Lever je teksten, foto's, logo en huisstijl aan en wij richten je website volledig voor je in. Zo hoef je dus zelf geen lay-out meer te bedenken of maken.

Onderhoud & service

Wij zorgen voor het technische onderhoud van je website achter de schermen. Denk aan het updaten van WordPress en de diverse plug-ins. Ook helpen we je graag als je vragen hebt.

Veiligheid

Ook de veiligheid van je website hebben we goed geregeld. We treffen diverse maatregelen om hackers buiten de deur te houden. Zo krijgen al onze sites standaard een SSL-certificaat.

Geschikt voor telefoon & tablet

Je website ziet er op elk apparaat goed uit, dus ook op een smartphone of tablet. ‘Responsive’ heet dat in webjargon. Heel belangrijk tegenwoordig.

Wat vinden onze klanten van ons: